Anjerconcert op 1 juni 2022 voor iedereen die veteranen ‘een warm hart toedraagt’

Dit jaar vindt de Westlandse veteranendag plaats in de vorm van een Anjerconcert, uitgevoerd door de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, met soliste Julia Adriana.

Dit jaar vindt de Westlandse veteranendag plaats in de vorm van een Anjerconcert, uitgevoerd door de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, met soliste Julia Adriana.

Een Anjerconcert, uitgevoerd door militaire muziekkorpsen, vertelt met muziek verhalen van veteranen en hun missies. Het doel is opnieuw om veteranen te steunen en te bedanken voor hun inzet in dienst van de vrede. De anjerconcerten dragen zo bij aan maatschappelijke erkenning, waardering en zichtbaarheid voor veteranen. Daarom is het Anjerconcert toegankelijk voor iedereen die hen ‘een warm hart toedraagt’.

Het Anjerconcert is op

  • Woensdag 1 juni 2022
  • Aanvang 15.00 – 17.00 uur
  • Evenementenlocatie De Veiling, Julianastraat 49 in Poeldijk
  • GRATIS toegangskaarten voor het Anjerconcert kunnen aangevraagd worden via email: veteranendag@gemeentewestland.nl onder vermelding van aantal kaarten (max 4 per persoon), naam en adres.

Westlandse veteranendag

De Westlandse veteranendag is een jaarlijks terugkerend evenement om waardering te geven en respect te tonen voor veteranen en hun inzet voor vrede en veiligheid, waar ook ter wereld sinds 1945. De Westlandse veteranen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de Westlandse veteranendag met het anjerconcert. Bent u wel veteraan, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op via veteranendag@gemeentewestland.nl.

Spreker veteranendag

Wij zijn verheugd dat de heer Mart de Kruif, voormalig luitenant-generaal bij de Koninklijke Landmacht en oud-Commandant Landstrijdkrachten, heeft toegezegd aanwezig te zijn bij de Westlandse veteranendag. Hij zal aansluitend aan het Anjerconcert de Westlandse veteranen toespreken.