Old Stars Walking football is meer dan achter een bal aanrennen

Met hulp van het Sportakkoord kunnen meer mensen aan sport doen. Naast het feit dat het gezond is, zorgt het ook voor meer sociale contacten wat mensen weer verbindt en dat van jong tot oud

De succesverhalen bewijzen dat. Komende weken zullen we een aantal van deze succesverhalen delen om te laten zien dat het Sportakkoord werkt. Te beginnen met Westlandia OldStars Walking football. Dat is niet alleen achter een bal aanrennen, het is veel meer. Naast actief sporten tot sociaal bezig zijn en lief en leed met elkaar delen en juist dat maakt het zo leuk vertellen de deelnemers. Dat het daarnaast ook je gezondheid bevordert is helemaal mooi.  

Gelijkgestemde trekken met elkaar op om er leuke en gezonde aangelegenheid van te maken, wat in ‘De Derde Helft’ met een gezamenlijk kop koffie en of een andere activiteit wordt afgesloten. De Derde Helft worden bij LTC s Gravenzande aan tennis of bij KMD Walking football of bij Verburch Walking Handbal en Walking football of aan een andere OldStarSport gekoppeld, dit kunnen verschillende activiteiten zijn waarbij bewegen, ontmoeten, meedoen en zelfregie stimuleren leidend zijn! Ook u kunt meedoen en bent welkom om mee te doen’.

Een financieel steuntje in de rug uit het Sportakkoord kan net dat extra stapje zijn. Meld u nu aan! Uiteindelijk zijn we allemaal gebaat bij een gezonde samenleving.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Sportakkoord: sportakkoordwestland@vitiswelzijn.nl