Prinsverkiezing bij de Theebukkers in de Lier

In een Carnavalesk aangekleedde Rank hebben de Theebukkers om 11 over 10 hun nieuwe Prins gepresenteerd. Martijn Grootscholten zal komend jaar door het leven gaan als Prins Martinus van Lierius tot Theelektra en zal de komende Carnavalsperiode voorop gaan in de polonaise. Hij had na de onthulling duidelijk zin in de komende carnavalsperiode.Prins Christiannemer beleefde net voor de opkomst van de nieuwe Prins zijn afgang.

Het was duidelijk dat de afgangscommissie de 2 jaar dat Prins Christannemer de scepter zwaaide goed voorbereid was. Chris zal er vast de nodige napraat aan over houden.Er werd tevens afscheid genomen van Sjaak Buijs, die na jaren trouwe dienst de Raad van 11 inruilt voor het Raadsconvent.Thomas Boekestijn en Wessel vd Berg zorgen voor vers bloed in de Raad van 11.

Onder het toeziend oog van talloze Vrienden van de Theebukkers werd het een fabeltastische avond. Normaal gesproken bleef het nog lang onrustig in Bukkersgat, maar vanwege de geldende regels vanavond niet. 00:00uur was de Rank leeg en verlaten. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

druk op bovenstaande link voor alle foto die Wolfgang en Eric hebben gemaakt op deze gezellige avond