Vernieuwd kerkplein officieel in gebruik en de heijdse lijn gepresenteerd aan de bewoners

Het vernieuwde Prins Willem III-plein bij de kerk in Ter Heijde is vandaag officieel in gebruik genomen. Stichting HinT nam in 2019 namens de bewoners het initiatief om dit plein opnieuw in te richten.

Wethouder Leen Snijder heeft de officiële handeling verricht door het plaatsen van paaltje en overhandigde sleutel aan de voorzitter van de stichting Hint. het paaltje sluit het plein af voor parkerende auto’s , zodat er ruimte is voor activiteiten

Na het eerste deel werd ook de Heijdse lijn aan de bewoners gepresenteerd toen kwam het bussie aanrijden en werd er een moment gemaakt dat de wethouder er mee op de foto staat en later werden er een deel van de sponsoren genoemd en werden er wat cheques uit gereikt en de voorzitter van HinT werd bedankt en iedereen kon de bus gaan bekijken.

Ook was er informatie over de actie Steenbreek, waarbij inwoners hun betegelde tuin kunnen vergroenen door stenen in te leveren in ruil voor plantjes. en ook kon men de kerk bezoeken of kon men bij diversen kraampje plantjes kopen .

klik op de onderstaande link om alle foto’s te bekijken