WestlandStek voor twee bestuursleden Liers Sport Overleg

Op vrijdag 3 september hebben de heer L.J.C. (Lodewijk) Kesselaar en de heer A.G.M. (Adriaan) Dekker uit De Lier een WestlandStek ontvangen van wethouder Piet Vreugdenhil
Heren Dekker en Kesselaar met wethouder Vreugdenhil

De heren Dekker en Kesselaar hebben zich gedurende 25 jaar ingezet voor het Liers Sport Overleg (LSO) en de sportmarathon.

LSO is een samenwerkingsverband van de Lierse sportverenigingen en behartigt de belangen bij onder andere de gemeente, de sporthalvertegenwoordigers, de scholen en de middenstand. Sinds de oprichting van het LSO in 1995 is de sportmarathon, onderdeel van het LSO twee keer per jaar georganiseerd met medewerking van vrijwilligers. 

Lodewijk Kesselaar is medeoprichter en 25 jaar voorzitter geweest van het LSO. Van 2010 tot 2014 zat hij in de denktank van de Westlandse Sportprijzen. Adriaan Dekker zat 25 jaar in de organisatie van het LSO, waarvan 20 jaar als penningmeester. Daarnaast zat hij van 2014 tot 2018 in de denktank van de Westlandse Sportprijzen. Met deze vrijwillige inzet hebben de heer Dekker en de heer Kesselaar jarenlang bijgedragen aan een gezond sportklimaat voor de Lierse gemeenschap en daarbuiten. 

Bron Gemeente Westland